неделя, 8 август 2010 г.

Imanuel

Една нова виртуална приятелка имам във фейсбук – Imanuel. Когато поиска да я включа в списъка с приятели си помислих, че сигурно е българка. Аз пиша само на български, откъде би разбрала езика, ако не беше? Тя живее в Дубай.
Представям си я зад високите стени на златната й клетка, на брега на морето.
Умно същество, писахме си с нея няколко дни. Много ми хареса това, което каза – "Лесно е да съблазниш, трудно е да задържиш"!
Imanuel с нейните 1150 приятели, сред които най-известните хора в света, в киното,в политиката, във футбола, принцеси и принцове.
Тя повдигна завесата към един свят, за който в ежедневието забравям, че го има - светът на известните, на богатите.
И се появи тази странна Imanuel с невероятни снимки в профила. Толкова красиви и нереални, смесица между реалност и фантазия, че се чудя рисунки ли са, дело на голям майстор – фотограф ли са, фотошоп ли? Има и снимки от някакви дворци отвътре, яхти, палми, море, цветя. На повечето снимки Imanuel е позирала полуоблечена или гола, но не си мислете че е някаква пошлост. Напротив еротика от най-висша класа, красота за окото, художествени изпълнения. Питам я – фотомодел ли си, ти ли си на снимките – тя не ми отговаря директно, ами – моите снимки са..

И един ден отварям фейсбук и какво да видя – една невероятно красива снимка на съвсем младо полуголо момиче в моя профил и пише – на тази снимка е Диана. И като започнах да получавам едни съобщения - 26 съобщения от мъже някакви, принцове арабски със странни имена и във всичките възторг, аууу, горещо, целувки, много секси…Даже и от един пакистански побелял мъж- сигурно му се е "прияло агнешко".
Да се смееш ли, да плачеш ли? Изтрих ги всичките.

Веднага й писах – Imanuel, моля те махни тая снимка, това не съм аз, не искам да лъжа хората. В резултат тя сложи още една до тази, пак художествена еротика…и написала – на тези снимки са Диана и Imanuel. Този път имаше и скандинавски имена някакви и пак възторзи…. beautifulllllllllllllllllllllllll!!!! wow wow is very wonderfull! и сърчица даже.

Този път бях много настоятелна, защото си имам причина, и тя ги изтри отвсякъде, дори и от нейния профил, така че не надничайте във фейсбук.
Не й се сърдя, всеки мери според мярата си..

Остана ми една снимка. Ето я.
















8 коментара:

  1. Че е Фотошоп, е ясно,съмнява ме,че има и прехвърляне в Илюстратор и обратно, но размерът 719х483 пиксела не дава възможност за анализ :)

    ОтговорИзтриване
  2. Красива снимка, с добър замисъл!

    ОтговорИзтриване
  3. наистина, с този амонит, много дълбок замисъл. Философски.

    ОтговорИзтриване
  4. Амонит? Къде го видя, какво означава това?

    ОтговорИзтриване
  5. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B8_%28%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%29

    Иначе амонит има още едно значение - избухливо вещество, но аз имах предвид горното

    ОтговорИзтриване
  6. Ааа, хитруваш - преди беше друга снимка ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Не бих го нарекла хитруване, bozho - Imanuel публикува тази снимка във Фейсбук и ми се стори много романтична.
    Не тъжи за амонита :))

    ОтговорИзтриване